Hur fan får dessa sina jobb? Inte fan är det pga några meriter el talanger. Nej utan pga hudfärg, kön, frisyrer, vikt, röv-storlek osv.

Resultatet blir att överallt i Sverige sitter minoriteter på betydande arbetsplatser och driver fram sin ”typ av folks” agenda. Man surfar på offerkortet och gör karriär. De själva tror att de är begåvade för att de klättrar uppåt vilket ger dom en egoboost och storhetsvansinne, medans vekligheten är att de gör enbart karriär och får rampljus just för att de är minoriteter.

Vad har alla minoriteter gemensamt? Nämligen att de avskyr majoritet, alltså svenskarna. Enligt dom så får svenskar inte ha rättigheter el förtur pga att de just är majoritet och därmed priviligerade.

Därför sprids det enormt mycket förakt subtilt och medvetet mot svenskarna. Ofta genom media el andra kanaler där minoriteterna sitter och styr med sitt offerkort som styrspak.

Detta är en medveten taktik av makteliten för att krossa nationalstaten och dra in Sverige i bankernas Globaliserings-agenda. Därför använder man sig av Bonnier-blattar och övriga minoriteter som för denna agendan framåt förklätt i ”antirasism”. Alla hakar på, för vem vill inte bekämpa ”hitler” 🙂 toché

Annonser