image

Well, låt mig fråga er detta: Om vi araber inte ens kan enas el hålla fred med länder/religioner/kulturer sinsemellan. Alltså med länder som är 80% lika varandra.

HUR I HELVETE TROR DÅ SVENSKARNA ATT DE SKA LYCKAS?

Landet där man varnar för fartkameror innan kameran kommer. Landet där man ofta köper grisen i säcken pga att man är så godtrogen.

Hur fan har man tänkt att fösa ihop kulturer som är varandras motpol på en liten plätt kallad Sverige. Man bara dumpar av folket och hoppas på det bästa. För dom som förespråkar detta bor inte i närheten av det.

Jag brukar använda kaffemaskins-principen. Där kannan representerar Sverige, filtret representerar integration/språk/anpassning, kaffet utlänningar och vattnet svenskarna. I en sund invandring/flyktingpolitik så går kaffet sakta ut genom filtret med hjälp av vattnet och blandas ut fint och jämnt i kannan. I dagens invandring/flyktingpolitik så har man tagit bort filtret och häller kaffet rakt ner i kannan utan som helst hjälp av vattnet. Det bara ligger där som en enda stor klump och man hoppas att någon dag kommer den klumpen att bli drickbar.

Vilket är ren jävla nonsens eftersom man fortsätter att fylla på med kaffe i samma kanna år efter år.

 

Annonser