Finns inget härligare än när snygga självständiga tjejer spottar på Zionisten rockefellers smuts ideologi feminiZm.

Ideologin som skapades för att splittra kvinna och man, som grundades av finanseliten för att inbilla kvinnan att hon är förtryckt 24/7 och för att med tiden uppmuntra konflikt som senare leder till skilsmässa. Som i sin tur delar upp hushållet i två, skulderna i två och som driver ut kvinnan till mer arbete. Allt gynnar bankerna och storföretagen som givetvis styrs och plundras av samma personer/familjer som sponsrar dessa skräp-ideologier.

Barnen kommer med i kläm, då man krossar kärnfamiljen och det tryggaste bandet barn har idag, nämligen familjebandet. Barnen fostras då istället av media och andra ideologier, som resulterar i att de växer upp sexuellt skadade, osäkra, vilsna med prestationsångest. Utan någon trygghet el ambitioner där samhället skuldbelägger dom med massa hittepå sjukdomar som sätter barnen i läkemedelsbolagens sikte. Som även där styrs och plundras av finanseliten.

FeminiZm är ännu en destruktiv ideologi som man lyckades infektera samhället med genom att maskera den som en god vänster ideologi som värnar om frihet och jämställdhet. Två ord som kan få vilken svensk som helst att falla för precis vad som helst.

Man använder helt enkelt folkets godhet mot folket. En brilliant taktik som idag håller på att driva samhället rakt ner i avloppet.

Annonser