http://www.svt.se/nyheter/utrikes/is-pa-vag-utveckla-missil-mot-passagerarflygplan

Nu är dom i farten igen, världens mest sofistikerade bergs-apor. Något säger mig att de redan har en American/Israeli made missile.

Media försöker dock få det att låta som att ispiss självmant bygger en. Som att alla står runt ett bord likt matematiska genier och försöker lösa ekvationen. För att utveckla en missil är ju a walk in the park.

OBS även att när såna här nyheter dyker upp på svensk skräp media så brukar det ofta hinta om kommande attacker. Då nyheter i Sverige är ofta importerade privatägda lögner från samma finansielit som gynnas av krigen.

Det är inte så att svenska ”journalister” skulle få för sig att göra det en riktig journalist skulle gjort, nämligen att själv åka ner och rapportera objektivt. No sir, lättare att sitta i sina trendiga innetofflor på något kontor i trygghetens bubbla och ctrl+C->ctrl V. För det är precis så ”journalister” i Sverige gör karriär, alternativt att köra falsk agenda-journalistik.

Så förvånas inte om ett passagerarplan inom kort sprängs i luften. Hade även undvikit alla resor till Mellanöstern hela 2016, det kommer att bli väldigt hett där, väldigt snart.

Annonser