http://www.svt.se/ug/hemlig-fbi-rapport-avslojar-sjalvmordsbombaren-maste-ha-fatt-hjalp

Detta bevisar mer och mer hur genom-ruttet och korrupt Sverige är. Samma med mordet på Anna Lindh och Palme, alla dessa hemligheter och tillfälligheter. Hur saker undanröjs el sopas bort, samt hur man hela tiden har dessa enkla svar på allt ”ensamvarg” ”alkis” ”galen man”. Som att man vet om att folkets nyfikenhet dämpas av svar som man läser i deckare. Snabba svar, bekväma svar som inte kräver någon eftertanke alls.

Jag är säker på att utländska underrättelsetjänster styr Sverige med järnhand. Dessa brott och planeringen är inget ”Bosse” på Säpo hade klarat av. Detta kräver planering i detalj, samt kontrollen att kunna vinkla det genom media till folket.

””I al-Qaidas tidning finns inga uppgifter om den avancerade teknik som nämns i FBI-rapporten. Taimour Abdulwahab kan helt enkelt inte ha lärt sig att bygga bomberna genom att läsa al-Qaida-tidningen. Magnus Ranstorp som forskar om terrorism på Försvarshögskolan anser att de nya uppgifterna är uppseendeväckande och att de delvis förändrar bilden av terrordådet.

– Detta talar emot det som framkommit tidigare, att självmordsbombaren agerat helt på egen hand. Det är märkligt att man valt att inte berätta om det här. Det handlar om relevanta uppgifter som förändrar helhetsbilden av den här händelsen, säger han.”

Annonser