image

Det går mycket fort nu, siffrorna svajar, samhället förfaller, brotten grövre och med kortare intervaller, klassklyftorna växer, resurser försvinner, mer press på många arbetsplatser, rättsystemet håller på att haverera tillsammans med polis och övriga myndigheter, skolor är ansträngda och lärare slutkörda, samt att vården dansar sin sista vals, ja i stort sett alla aspekter och plan av samhället håller på att totalt krascha.

Allt detta kom i takt med flyktingmelodin som helt plötsligt banker, media, politiker och även själva Wallenberg började att sjunga samtidigt. Aldrig tidigare har ordet refugee haft så stor mening som 2015. Helt plötsligt började man att ”bry” sig och bäst av allt var att man började ”bry” sig i takt likt en dirigerad orkester. Varför?

Jag personligen tror att refugee pjäsen var den sista pjäsen att spela ut för att forma den kommande nya väldsregeringen. Vilket betyder elimineringen av alla nationalstater som är knutna till det skuldbaserade finanssystemet, samt splittra den inhemska befolkningen genom att sätta minoriteter över majoritet och därmed försvaga all form av motstånd som kan sätta stopp för finanselitens planer att förvandla världen till en utblandad hjärndöd konsumerande arbetande sörja.

Det är egentligen den ultimata pjäsen att spela ut. En trojansk häst utan dess like. För den som vill veta mer om vad en ”trojansk häst” är för något så googla. Men för att förklara det enkelt så byggde grekerna en enorm häst i trä och i det tysta fyllde de den med soldater som man senare gav till fienden”trojanerna” som en gåva. Trojanernas fäste var ogenomträngligt tills de släppte in den fina gåvan och därmed krossades deras rike från insidan.

För att sätta det i kontrast till vad som händer idag, så ska jag försöka förklara min syn på det. Refugee pjäsen används för att fylla tre mycket viktiga syften. Nämligen:

1. Som jag sa tidigare att krossa nationalstaterna, vilket ink Sverige. Det får inte finnas självständiga, självförsörjande länder utan någon koppling till bankernas skuldbaserade finanssystem. Genom att dränka Sverige i andra kulturer och successivt radera den svenska inhemska så försätter man landet i en enorm identitetskris. Ett land utan kännedom om varken kultur, historia el sunda värderingar, blir en enkel match för makteliten att styra och plundra. Man ser redan nu hur Hollywood, samhället, media, företag och politiker idag sätter enorm fokus på just minoriteter. Så här ser det ut för alla länder som har landat i finanselitens ficka.
Hur kan Hollywood spegla samhällsstrukturen så mitt i prick? Qui bono?

Lägg även märke till hur all reklam på tv, programledare på folkkära program, samt populära filmer/serier idag domineras av minoriteter. Den nya Star wars filmen är ett perfekt exempel på det. Det är definitivt ingen slump.
Det är nämligen en del av normaliserings-processen för att vänja folket vid en värld utan nationer och utan enighet.

2. Många märker kanske hur välfärden snart börjar att likna en gammal äppelskrutt. Det är inget som bara råkade hända, då hela idén är att montera ner välfärden. Den framtida världen som kommer att uppenbara sig, den kommer att handla om storföretagen och bankernas intressen. Där det inte finns utrymme för någon form av en trött/sjuk befolkning. Det är arbetsmyrorna som man vill fostra fram. En mixad vilsen lagom ”utbildad” befolkning som jobbar livet av sig för andras förtjänst. De som inte kan bidra kommer att leva på absolut minimal existensminimum el total fattigdom. Ni ser redan nu hur klyftorna mellan rik och fattig tar enorma kliv, där medelklassen snart är ett minne blott.

Ni behöver inte oroa er för en framtida system-kollaps, då en del av planen är att medvetet krascha systemet. Men först ska det tömmas på vartenda möjliga droppe. När det gamla skuldbaserade finanssystemet kraschar så kommer ett nytt att ta vid och kanske förklarar det även varför man har så brottom att radera kontanthanteringen. Det nya systemet kommer troligtvis att vara digitalt och lätt-kontrollerat.

Här används refugees som den nya arbetarklassen som är vana att jobba för lite och under tuffa förhållanden. Redan nu ser ni på många arbetsplatser runt om i landet hur man anställer mirnoteter med sämre löner och som knappt kan tala svenska. Refugee är kodordet för den nya ”arbetarklassen”, sett från maktelitens ögon.

Samt att även det nya finanssystemet kommer att likt det gamla att vara beroende av en ökad befolkningsmängd, mer folk=mer skuld, mer lån, mer ränta, mer konsumtion osv.

3. Med refugees förklädnaden så lyckas man även få hit en stor del av mindre trevliga radikala västfientliga individer och grupperingar som enbart talar krigets språk. Dessa kommer att vid sidan av punkt 1 och 2 att driva på rädslan och konflikter. Vilket per automatik kommer att ge makeliten ännu mer argument att begränsa folkets rättigheter och frihet. En rädd befolkning är en desperat och lättpåverkad befolkning. Man jobbar redan nu inofficiellt med Nato, den framtida globala polisen som folket kommer att be och böna till, för att rädda oss från ”hoten”.

Alla pjäser är på sin plats nu, vi har en global kommande finanskris, Nato växer sig starkare vid horisonten, tredje världskrigets början i Mellanöstern, ttip har snart klubbats igenom som kommer ge storföretagen fria händer och nu den sista pjäsen refugees. Nu behöver man bara röra på pjäserna i rätt ordning så kommer den nya världen att snart uppenbara sig.

Det bästa med detta är att ingen kommer att ifrågasätta det, då allt slinker igenom som ”anti-rasism” ”inga gränser” ”hjälpa” osv. Det brillianta är att man har lyckats forma detta till att den som motsätter sig denna agenda är ond. Medans den som uppmuntrar den är god. Det är just detta som är charmen med denna trojanska hästen, att fasaden får folk att tro att det är något bra och för en bättre ”rättvisare” värld. När det egentligen är raka motsatsen.

Tror ni själva på att den styrande eliten och ni har gemensamma mål med denna planeten?

Annonser