http://newsvoice.se/2015/12/15/mats-sederholm-varning-for-expos-konspirationsteorihat/

Genom att kväva folket successivt där man bl.a buntar ihop alla kritiker tillsammans med en massa hittepå ”hatstämplar”, så lyckas man tabubelägga precis alla ämnen som kan hota finanselitens intressen.

Man väljer så klart finanselitens favorit vovve ”vänstern” i vanlig ordning för att förmedla budskapet och maskerar agendan med klassiska vänster-uttryck som ”hotet mot demokratin” ”rasism” och ”solidaritet”. Med demokrati-fientliga organisationer likt research-gruppen och expo i fronten, som idag verkar ha mer makt än rättsväsendet och som jobbar sida vid sida med Bonnier/schibstedt media.

Eftersom svenskar per automatik förknippar vänstern med ”den goda sidan” likt en jävla star wars film, så glider detta förbi utan att någon märker något.

De nyttiga idioterna längst ner på pyramiden tror att de kämpar för något bra, medans de högst upp på pyramiden gnider sina händer och ler. För majoriteten av folket knyter nämligen själva ihop säcken som kommer att driva oss mot ett kontrollerat ”big brother” samhälle. Half-way there.

”Expo skriver ånyo om konspirationsteorier och media följer upp. För några år sedan varnade man främst för antisemitism. Med cherrypicking-retorik kunde media och politiker räkna in i stort sett alla som ifrågasatte en officiell teori till gruppen judehatare, massmördare eller dylikt. Nu har Expo expanderat målgruppen till kritiker av den parlamentariska demokratin eller av banker och de som är antikapitalistiska. Det skriver samhällskritikern och författaren Mats Sederholm i en replik till Expos artikel ”Alltför många bär på djup misstro mot statsmakten” i DN.”

Annonser