http://www.svd.se/experter-slum-riskerar-vaxa-fram-i-sverige/om/bopriserna

Hmm varför växer slum? ”FATTIGDOM”? ”RASISM”?

Eller det faktum att hycklande politiker och människofientlig media har tillsammans med sin segregerade vita välmående medelklass drivit fram en vansinnes migrationspolitik. Genom att ta sig vatten över huvudet och lova guld och gröna skogar så har man lyckats göda den lägre klassen i samhället. För det är just där majoriteten av flyktingarna kommer att hamna och sen när de dominerar brottstatistiken så kommer samma hycklare som satte bollen i rullning att skylla på ”fattigdom”.

Lägg därtill att integrationen har havererat fullständigt likt en punkterad lunga. Man lyckas hjälpa en handfull medans ett hundratal slinker förbi från ett liv i krig rakt in i ett civiliserat samhälle. Utan behandling och utan hjälp, för ”hjälparna” som man såg lite överallt på Facebook checkade ut efter att de slagit rekord i likes.

Krigets barn talar krigets språk. Det betyder att deras sinnen och instinkter är inställda på krig. Vad blir resultatet?

Jo, Sverige kommer snart att få se en ökning av våld och brott som landet aldrig tidigare har skådat. Den som ser klart märker redan nu förändringarna. Även Bonnier/schibstedt media klarar knappt av att hålla locket på längre.

Slumen är redan ett faktum, men privatägd media försöker som vanligt att försköna och smörja in vekligheten med lögner för att köpa mer tid medans deras arbetsgivare fortsätter sin globaliserings agenda, nämligen att förvandla världen till en mixad hjärndöd konsumerande skuldsatt sörja som gynnar de få.

Där finanseliten som äger den privatägda median och storföretagen bedriver en accepterad form av människohandel för att få in billigare arbetskraft förklätt i Refugee kläder.

Där finanssystemet är beroende av en ökad befolkningsmängd då man redan nått en skuldmättnad och därför behöver man nya skuldslavar för att fortsätta kedja fast människors liv i ett evigt vinstmaximerande konsumerande ekorrhjul.

Så länge styret är i händerna på män i kostym och Bonnier-blattar som gör karriär på detta så kommer saker snart att go very bad, very fast.

Annonser