image.jpeg

The master plan!

Som fungerar över hela världen. Behöver inte nödvändigtvis vara krig det gäller. Så länge man spelar på rädsla och ignorans så kan man plantera detta precis var som helst.

Botemedlet är kunskap och att ha ett öppet sinne som blockerar all form av subtil el uppenbar indoktrinering som makteliten driver på genom media och Hollywood skräp.

Tyvärr greppar kedjorna fast folket redan i skolorna, där alla formas efter en propaganda mall och får därigenom identiska åsikter som man senare använder som grund för att tolka världen.

Därför idag så talar majoriteten av folket i Sverige samma inprogrammerade språk. Försöker man konfrontera el komma med alternativa teorier så går folket direkt i försvarsställning eftersom de inte vill kännas vid en annan veklighet och erkänna för sig själva att de köpt en konserverad lögn.

Att erkänna för sig själv att man nästan har levt hela sitt liv i en konserverad lögn är ett av de största stegen man kan ta för att att påbörja sin vaken-process.

Därför ska man hylla folk som dragit ur sladden och som idag tänker själva. Speciellt de äldre, för där sitter hjärntvätten som cement och inte som formbar lera som på oss yngre.

Jag har enorm respekt för människor som tänker själva, oavsett hur flummigt och löjligt det låter i andras öron. Jag håller kanske inte med dig, men jag respekterar dig enormt för att du just tänker självständigt.

 

 

Annonser