http://www.svd.se/is-dodade-gisslan–nu-lovar-kina-att-hamnas

Hahaha jaaa! Ännu mera ingredienser till ett recept som redan håller på att koka över.

Så många nationer, så många agendor, så många intressen i en och samma region kan bara sluta åt ett håll. Där finns ett hundratals scenario som kan leda till total kaos. Räcker egentligen att ett skott skjuts i fel riktning el att en missil träffar fel måltavla så är partyt igång. Många av nationerna som är i Mellanöstern idag är inte direkt kända för att ställa frågor om vem som gjorde vad. Håll i hatten, även om förspelet till ww3 har varit igång sedan 9/11, så har man detta året trappat upp det rejält.

Min farbror från Kanada sa till mig förra året ”WW3 kommer att bedrivas i Mellanöstern då de styrande är rädda om sina länder i väst/öst”

Han kan ha rätt, för på ena sidan av jordklotet så förtrycker man folket med det skuldbaserade finanssystemet och konsumtion i överflöd, man täpper till munnen på folket genom att hålla magarna överfyllda, girighet.

Medans man på andra sidan av jordklotet så förtrycker man folket med krig, folkmord och total terror. Här täpper man till munnen på folket genom att hålla magarna tomma och hopplösheten i högvarv.

Härlig kontrast med samma inverkan, nämligen distraktion från att säga ifrån och från att titta åt rätt håll.

Annonser