http://www.svd.se/svensk-vapenexport-till-flera-diktaturer

 

ZZZzzzzZZZZ…..

Behöver man ens skriva en novell till detta? Man stödjer bla länder som i sin tur stödjer ”terroristerna” och även i värsta fall så stödjer man direkt ”terrorist” grupperingar, så som ”rebellerna” i Syrien el nazi-juntan i Ukraina.

Med andra ord man göder den ”terrorism” som man så kärt idag låtsas jaga med tårar i ögonen.

Alla attacker som sker idag ligger inte alls i händerna på ispiss, då ser man på problemet genom ett nyckelhål och då kommer man alltid att förbli ignorant och lättköpt av media.

Attackerna ligger nämligen hos de nationer som idag tagit på sig Batman-kappan i jakten på terror. Där är brytpunkten för att förstå helheten i denna hycklande teater. En ren jävla teater grundad på ett samarbete av olika underättelsetjänster som definitivt gynnar deras länder av allt som sker i världen idag.

Den rädslan man har för ”muslimer” och ”isis” idag, är nämligen precis samma rädsla som den privatägda median använder för att ge finanseliten klartecken att invadera länder av intresse. Samma finanselit som kontrollerar median.

Man kastar själv fram osten och samtidigt leder mössen rakt in i huset för att senare skylla på att huset är fullt av möss och därför måste huset jämnas med marken.

Annonser