image.jpeg

Ok, så vad hände med folkets sinne efter attentaten i Paris?

1. Krig krig och mera förödelse. Givetvis heter det inte krig el förödelse utan går under den mer rättfärdiga mysiga titeln ”försvar” ”jakten på terror” ”jakten på isis”. På så sätt kan man subtilt genom media få med folkets godkännande utan att någon fattar vad detta innebär. Man vill ju döda de ”onda” så varför ställa frågor?

Det komiska är att terror mot civila är ett ganska känt fenomen i Mellanöstern, långt innan ispiss dök upp med sina toyotas och vapen modell 2015.

Hörde vi ”försvar” el ”jakten på terror” då? Så klart inte, för vi alla vet att brunt blod är värt jack shit tack vare media och Hollywood som har format världen till denna absurda god vs ond teater. Där de onda ALLTID är de som är emot imperialist-länderna.

2. Kontroll och restriktioner. Höjda beredskap och rädsla, som att terrorn väntar runt varje hörn och i varje toalettstol. Folket går på nålar nu och är helt paralyserade av rädsla. Detta är ett ypperligt tillfälle får de styrande att kapa våra rättigheter och friheter i utbyte mot ”säkerhet” och ”trygghet”.

Ni lär se mer kontroll av internet, mer spaning på befolkningen, mer kontroll och mer bevakning. Det är just i dessa tider av terror som man klubbar dessa punkter bakom stängda dörrar. Spelar egentligen ingen roll om folket får rösta, för det hade gått enkelriktat ändå. Man vill inte vara rädd och rädsla är ett perfekt tillstånd för att bli desperat och vi alla vet att desperata människor gör många korkade val.

Create a problem, offer a solution.

 

 

Annonser