http://www.aftonbladet.se/kultur/article21774497.ab

Nämen? Vad händer här då? Schibsted media rör sig närmare den heta gröten:)

Men inte fullt ut, man försöker återigen få det att framstå som att isis bara råkade dyka upp som en eftereffekt av krigen. Glöm det, dessa grupperingar likt nazijuntan i Ukraina är inga händelser som bara råkar hända.
Detta är noggrant planerat för att hela tiden kunna förflytta sig framåt. För hur annars ska man kunna invadera länder olagligt?

Man skapar så klart sina egna hjärnspöken och inbillar folket att spöket finns på riktigt och hotar vår existens. Vilket leder till att man får folkets stöd till att jaga detta spöket.

Av någon konstig anledning råkar spöket alltid röra sig i de länder man vill plundra på naturtillgångar och strategiskt övertag.

Förvänta er ingen vidare djupare analys av Schibsteds Aftonbladet som i sin tur ägs av amerikanska banker likt Goldman sachs, som i sin tur även sponsrar krigsindustrin.

Därför kommer privatägd media alltid ha privata intressen. Om samma ägare står bakom bankemperiet så kan ni ge er fan på att de länder man vill invadera kommer att svartmålas på första sidan.

Med stöd av de nyttiga idioterna repeterarna”journalister”.

Annonser