https://www.rt.com/news/321875-paris-france-shooting-victims/

Nu börjar det, högsta växel.

Först fyller man på med flyktingar från konfliktländerna med ursäkten att ”hjälpa”. Genom att totalt köra en oansvarig ostrukturerad migrationspolitik så väller det in folk från alla världens hörn utan någon som helst koll på vilka som kommer in i länderna, alla maskerade som ”syrier” el ”krigets offer”. En sak är säkert och det är att många av dom talar och förstår enbart krigets språk.

Kan lova er att länderna är fyllda med mindre trevliga radikala typer som avskyr väst med en enorm frustration och hämndbegär.

Detta är den nya trenden på attentat som kommer att gå som en löpeld genom de europeiska länderna.

Givetvis finns chansen att återigen så ligger underrättelsetjänster bakom detta attentat, mer info lär följa snart.
Allt mainstream media säger bör tas med en nypa salt, det är just i dessa ögonblick av rädsla som de utnyttjar folkets känslor för att driva på sin agenda. Bli inte chockade om man nu stramar åt med fler regler och mindre rättigheter.

Flyktingar kommer att generaliserar och få skulden, vilket kommer att leda till mer konflikt inom länderna. Hej polisstater/Nato Europa. divide and conquer!

45% av ”flyktingarna” som kommer hit är afghaner

25% från Syrien

Återstår fortf 30% som är fördelat.

Men detta klumpar privatägd media och övrigt känslo-snyft folk ihop som en enda massa. Vilket leder till att många som är här tar plats för dom som verkligen behöver hjälp och dessutom så har man verkligen ingen aning om vilka som är här. Alla stämplas som krigets offer och ofta barn, vilket är helt jävla absurt.

Detta är ett guldtillfälle för radikala grupper att surfa in på dessa argument. De får även bidrag av länderna, samt får ta del av landets välfärd som de egentligen pissar på.

Jag personligen om jag nu var en radikal apa så hade jag tagit den vägen in utan tvivel. Så jävla enkelt och dessutom står dum huvuden med welcome skyltar med sitt klassiska ”vänster, ta oss i röven” leende. Man liksom ber om det.

Annonser