http://ioshybrid.www.aftonbladet.se/nyheter/article21687008.ab

Att ”hjälpa” el att hjälpa, that is the question.

Det är just precis detta jag menar med att det är så kontraproduktivt att det saknar motstycke. Detta är en sida av problemet med att ”hjälpa” och twittra om det. Sen har vi det bakslag som slår tillbax på samhället som ”hjälparna” satt allt ansvaret på.

Samhället börjar mer och mer likna våra hemländer. Integrationen har havererat, så nu ”hjälper” man 5 medans 100 slinker igenom traumatiserade av krig. De talar och förstår enbart krigets språk. Resten kan ni själva lista ut om man släpper in detta i ett civiliserat samhälle. De hycklande ”hjälparna” lurar hit folk från en misär till en annan och på köpet gör livet sämre för 90% som är kvar där nere och dessutom drar ner utvecklade samhällen som skulle kunna hjälpa mer effektivt.

But hey, glöm förnuftigt tänk. Vi fortsätter med känslobaserad bekräftelsesökande politik. Awww, snyft, titta på mig jag hjälper och lite godhets-selfie.

En politik som ofta slutar med citatet ”det är lätt att vara efterklok”, eftersom man börjar tänka först efter att problemet står en upp över huvudet.

”• 50 000 barn blir utan skolgång.
• 4,5 miljoner färre får tillgång till rent vatten.
• 244 800 barn vaccineras inte mot mässling.
• 156 000 barn får inte behandling mot undernäring.
• Skolor för 75 000 elever och 3000 lärare som drivs med biståndsmedel av Svenska Afghanistankommittén skulle drabbas.
• 4 000 färre barnmorskor skulle utbildas.
• Färre kvinnor i Afghanistan får tillgång till mödrahälsovård och preventivmedel.
• Över 20 000 personer på flykt från striderna i Sydsudan förlorar sina försörjningsmöjligheter.
• 4 miljoner färre får förbättrade sanitetsförhållanden”

Detta är resultatet av att finanssystemet driver på den accepterande formen av människohandel. Det har aldrig varit finanselitens mål att hjälpa, målet är att fylla på länderna i väst för att de nått sin skuldmättnad och systemet kräver fler skuldslavar då finanssytemet gynnas av en ökad befolkningsmängd.

Its pure fucking buisness och ”hjäparna” banar vägen för detta utan att ens själva fatta det. Alla är i en mass psykos tack vare privatägd media som ägs av samma finanselit som gynnas av finanssystemet!

Annonser