http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21645580.ab

Tony Bläääää är ledsen och ber om ursäkt.

Hmm tillåt mig att definera ordet ”ursäkt”

Går in i någon av misstag- ”ber om ursäkt”

Spilla på någon av misstag- ”jag är ledsen, ber om ursäkt”

Råka svära- ”ledsen, ber om ursäkt”

Så ni ser ungefär när och till vad man ber om ursäkt och är ledsen.

Att förstöra en hel region, att slakta hundratusentals människor och sätta miljoner på flykt kan tyvärr inte gå under flaggan ”jag är ledsen, ber om ursäkt”

Detta är så absurt att man nästan vill spy. Vad som kommer att hända nu är att folket läser artikeln, grubblar lite och sen ny dag nya äventyr. Allt glömt allt förlåtet.

Allt medans Toby Blää och hans allians fortsätter i samma fotspår. I skrivandes stund försöker man införa samma ”demokrati” mot Syrien och senare Iran. Samma manus och samma ruttna jävla media som täcker upp spåren.

Samma blaska jag länkar till var med den övriga privat-ägda median att snabbt propagera för det Tony ber om ursäkt för.

Media vände opinonen mot länderna och media försöker nu snyggt fläta in det tillsammans med Tony att isis råkade dyka upp efter krigen. Vilket är rent jävla nosnens, isis och övriga grupperingar är noggrant planerade i förväg och sponsras 24/7 för att krossa de utvalda länderna från insidan, varför skita ner sina egna händer när man kan få lättköpta människor att göra grovjobbet åt en?

Vi ser det i Mellanöstern och vi ser det idag i Ukraina där man med liknande manus hjälper nazi-juntan att krossa landet från insidan och hålla det anti-ryskt, för vi alla vet att är man trogen USA och dess allians så kan man inte vara pro deras fiender.

Deras fiender är våra fiender och deras intressen förblir våra intressen, så länge finanssystemet och petrodollarn är handen som gungar vaggan.

Annonser