http://www.di.se/artiklar/2015/10/19/vill-lanefinansiera-flyktingkrisen/

Förstår ni nu varför män i kostym är så angelägna om att ”hjälpa”. Det skuldbaserade finanssystemet är beroende av en ökad befolkningsmängd.

Sweden är skuldmättat för längesen och för att hela tiden hålla den punkterade lungan vid liv så är man beroende av att spela på ”hjälpa” fasaden för att mjuka upp massan inför den accepterade formen av människohandel. Vilket ger fritt spelrum för bankerna att fortsätta skapa mer pengar av luft utan uppbackning. Där flyktingarna fungerar som en av huvudpelarna för att undgå en total krasch av det finansiella systemet.

Lägg därtill hur man successivt ersätter den redan förtryckta ”arbetarklassen” med en nyare billigare slavklass som redan är vana vid misär-löner och misär-förhållanden. Bankerna, företagen och media spelar detta stegvis och de gör det brilliant. Styrda av en och samma finanselit.

Bankerna skapar pengar och ökar skuld spelplanen.

Privatägd Media spelar på ”hjälpa” melodin för att hålla folket i en känslo-psykos.

Förtagen vinstmaximerar genom en billigare arbetskraft. Tänk på all företags reklam, hur man alltid visar färgglada individer för att låtsas att man bryr sig om ”mångfald”, när man enbart är intresserad av CAAACHING!

Annonser