För några veckor sedan sjöng Wallenberg flyktingmelodin likt övriga hycklare som tjänar på detta antingen finansiellt el av rena bekräftelse skäl.

Wallenberg är en av huvudaktörerna som gör vapenaffärer med konfliktländerna och försökte därefter snyfta åt krigets offer som han direkt bidragit till.

Samma som den privatägda median som hetsat fram krig sen 9/11 och som noggrant pekar på alla länder som uZa råkar ha intressen i. För att att därefter snyfta åt krigets offer. Krigen som aldrig hade varit ett faktum utan medias propaganda.

Alla talar med kluven tunga, men ingen ser. Det är så jävla uppenbart men ÄNDÅ så hyllas dessa som några hjältar och ÄNDÅ fortsätter folk att ha tilltro till den privatägda median.

Varför Wallenberg snyftar åt flyktingmelodin? Hey, inte så svårt att gissa, finansfamiljerna dominerar företagen, banker och media, så klart lockar den accepterade formen av människohandel deras buisness. Genom deras media spelar man på medmänsklighet och låser folkets godhet i en psykos för att uppmuntra flödet in och genom företagen och banker låser man fast de nya pjäserna i det skuldbaserade finanssystemet som gynnas av en ökad befolkningsmängd.

Denna bransch är en enorm kassako som stabiliserar finanssytemet från att haverera fullständigt. Mer sand i ett timglas som redan är fullt med sprickor.

Om alla lägger sitt snyftande känslostyrda sinne åt sidan och börja se på helheten så är det ganska enkelt att förstå varför män i kostym vill ”öppna gränser”, oavsett om samhället exploderar i konflikt och oavsett om resurserna inte räcker till, affärsmän tänker inte medmänskligt, cash is king.

”Vi har bland annat rapporterat att Wallenbergägda Aleris tar 60 000 kronor för en utslussningslägenhet i Göteborg – för själva boendet, men också för bland annat mat, coach och kläder. Kommunen ansåg att det borde kosta drygt hälften så mycket.”

http://www.svd.se/ministrar-rasar-mot-vinsterna-det-ar-stotande

Annonser