http://www.etc.se/inrikes/flyktingaktivister-vi-orkar-inte-hur-lange-som-helst

Ja, tre veckor senare med definitionen av att ”hjälpa”. OBS att etc är en vänster-tidning, om även dom märker problemet som många av oss ”rasister” har försökt förklara i många år, ja då är det mycket illa.

Är det framgångsrikt? Svar: nej

Varför är det inte framgångsrikt?

1. För att Sverige har tagit sig vatten över huvudet och agerar utifrån känslor och inte förnuft. Ska man hjälpa så ska det fan ta mig också HJÄLPAS hela vägen. Inte genom att dela ut flaskor vatten, lite kläder och göra en insamling som håller i några veckor. Vad händer efter att ”hjälpa”? Vad händer efter alla godhets selfies och bekräftelse inlägg, Jag menar situationen och krigen är fortf verklighet och människor lider fortf?

Just det, man staplar människor på högar likt boskap ute i redan utsatta områden. Från en misär till en annan, här hamnar de återigen i den lägre klassen. Sen med tiden när mörkhyade dominerar brottstatistiken så skyller man på ”fattigdom” och ”klasskillnader”. Samma argument som det ”goda” folket var med att skapa från början.

Utan integration som idag kan liknas vid en punkterad lunga så är detta dömt att misslyckas. Krigets offer talar ofta krigets språk och detta är något som kommer skapa enorma motsättningar ute i samhället. Alla kommer bli lidande av denna vansinniga migrationspolitik som bedrivs.

Det saknas struktur och det saknas resurser, tro inget annat, tvivlar man så för all del gör en roadtrip till de 55 områden som polisrapporten klassar som laglösa idag, där man tappat makten. För dessa områden är den glasklara sanningen av vad resten av Sverige kommer att liknas vid om ingen börjar ta sitt ansvar.

2. De som ”hjälper” har aldrig varit intresserade av att hjälpa förrens den privatägda median gjorde det till en trend. Jag menar krigen och folkmorden har hållt på sedan 9/11(the golden ticket), inte en jävel visade samma engagemang som man gör idag. Men så fort det blev en trend likt ett par Gucci byxor så vill alla ”hjälpa” el i vartfall gapa ”hjälpa”. I fronten går som vanligt de som bor på välmående områden där man använder sin marshmellow vardag som utgångspunkt för hur övriga i landet har det. Då är det mycket enkelt att gapa ”hjälpa” och agera nickedocka. Hade dessa nu varit så jävla engagerade av att hjälpa, så hade en hel del belastning på samhället dämpats rejält. Hur svårt är det att öppna upp sitt hem? Dela med sig av sin inkomst på riktigt.

3. För att ”hjälpa” idag handlar inte om medmänsklighet. Det handlar dels om att göra skuldsäcken djupare för bankernas skuldbaserade finanssystem som gynnas av en ökad befolkningsmängd och dels för att finanselitens media/storföretagen/politiker vill dra hit billig arbetskraft för att med tiden ersätta ”arbetarklassen” med en ännu billigare ”arbetsklass”.

Därför sjunger den privatägda median, finanseliten och politiker flyktingmelodin. Detta är the breakingpoint för att genomskåda agendan bakom detta vansinne. Alla spelar till melodin likt en dirigerad orkester. Genom att lova guld och gröna skogar så triggar man igång fler döda barn i havet, när de väl kommer fram så står inte samma gaphalsar och står för sitt ord. Min kusin trodde att allt väntade på honom här, bil, pengar och hus. För det är dessa signaler man har skickat utåt.

När man utgår från buisness och inte medmänsklighet så speglas resultatet ganska snabbt ute i samhället. Man kör liksom på full växel utan vidare eftertanke. Religösa radiakla grupper växer, kvinnoförtryck ökar till vansinniga nivåer, med Sverige som ledande land i Europa gällande våldtäkter. Våldet har slagit nya nivåer och släkten/klaner styr ute i vissa områden. Kort och gott Sverige håller på att förvandlas till våra hemländer.

Ett snabbtåg som många av oss desperat försöker stoppa med fötterna men blir hela tiden bortsparkade med div munkavels stämplar. Ett tåg med ett enkelriktat spår rakt in i en vägg.

Givetvis ska man hjälpa folk i nöd, men innan man öppnar truten så kanske man bör göra lite planering och inte enbart grundat på vinklade siffror likt clownen Rosling som man idag använder som spader ess i den privatägda median för att driva på den accepterade formen av människohandel. Se på samhället och verkligheten innan man bollar med fantasi siffror.
Avslutar med ett litet citat av min kära vän Katarina Åkesson

”Den nya tidens välgörenhet, villkorat engagemang. Går man på knäna nu? Finns det inte mer klirr i kassan? Allt åt allas paroll bidde lite åt några. Jesus mättade femtusen män och här ger man upp projektet efter tre veckor. Vad trodde man egentligen? Vad trodde man..att Schyffertkloner skulle strömma ut, ge av sin tid, sina pengar, upplåta sina hem, sina hjärtan? Vi har ju haft en välgörenhetsgala där folk har kunnat mysa från soffan och ta del av det starka kärleksbudskap som Sveriges artistelit värker fram när de träffas så här för att vara goda några timmar och då skänkte man kanske en hundring. Räcker inte det för att alla ska få allt? Så vilka väntar man sig nu ska kliva in och dra det omöjliga lasset, ta det omöjliga ansvaret, rådda hem det omöjliga projektet, lösa den omöjliga ekvationen? Vilka?? Vem? Vad?

”De senaste tre veckorna har flyktinghjälp utvecklats till en folkrörelse. Frivilliga möter fortfarande upp på centralstationer och skänker kläder, vatten och mat. Men samtidigt finns de som har svårt att få resurserna och orken att räcka. Nätverket Allt åt alla lämnade Malmö central redan efter en vecka. På Köpenhamns huvudbangård avslutade nyligen en stor grupp volontärer sin insats. Kulturhuset Kontrapunkt i Malmö fungerar som natthärbärge för flyktingar som anländer till staden och ska vidare till andra nordiska länder. Det kommer inte längre in pengar till hyra eftersom husets ordinarie kulturverksamhet är inställd tills vidare.”

Annonser