image

Ser att många av er delar denna helt nya Marcus Oscarsson som med vanlig Bonnier magi växte sig känd över en natt.

Han dök upp med precis de rätta åsikterna i precis den rätta tiden. Många av er tillåter er att charmas av hans sätt att tala och hans intryck av att vara insatt.

Skenet bedrar, ni bör egentligen höja på ögonbrynet så fort någon får media-tid och speciellt i en kanal som ägs av en finansfamilj som gynnar imperialistiska intressen. Det räcker med att se på Marcus meritlista för att förstå varför han vill att Syrien ska bombas.

Marcus är ännu en krigshetsare förklädd i en humanitär kamouflage. Genom att spela på flyktingmelodin så gör han precis som media som med samma melodi försiktigt och sakta vänder folkets opinion mot nya krig och ännu mer förödelse. Eftersom nyheter i Sverige har lika lång hållbarhet som ett paket mjölk, så förvånas inte om svenskarna nästa vecka står på isis sida och mot Syriens befolkning där majoriteten röstade för Bashar som deras ledare.

Tyvärr ser jag lemmeltågs folket nr 1 dela denna Marcus i express fart, som om kriget började med att Bashar svarade TILLBAX mot svensk-stödda imperialistmakter. Klippa och klistra för att att demonisera ännu ett land att plundra.

”Marcus Oscarsson, född 21 mars 1976, är en svensk journalist och politisk kommentator. Han har arbetat som Nordenkorrespondent för brittiska The Times, The Sunday Times och Daily Mail och som reporter vid Daily Telegraph och nyhetsbyrån Global Post i USA och har bevakat flera president- och parlamentsval i Skandinavien. I Sverige har han verkat som lokalredaktör vid Smålands största dagstidning Barometern-OT. Oscarsson är anlitad som politisk expertkommentator, främst i TV4, och har även kommenterat i bland annat TT, Aftonbladet och SVT Aktuellt 21. [1][2][3]

Han gästföreläser sedan 2004 i statsvetenskap vid University of Denver i Colorado, USA, med fokus på EU, transatlantiska relationer och europeisk politik samt nationell politik i flera europeiska länder. Hans specialområde är USA och amerikanska presidentval och han medverkade bl a i TV4:s USA-valvaka 2012.[4][5]”

Annonser