image

http://www.svd.se/jacob-wallenberg-ryter-till-om-flyktingkatastrofen/om/flyktingkrisen-i-europa#xtor=AD-500-%5Bsvd%5D-%5Btf_huvudspalt_1509%5D-%5Bintegration%5D-%5Baftonbladet%5D-%5Bettan%5D-%5B29%5D

OH MY FUCKING GOD!

Mannen, myten, svinet:

Som byggde sitt imperium på mord och bedrägeri. Marcus Wallenberg blåste och mördade Ivar kreuger(tändstickskungen) för att senare använda hans förmögenhet till att bygga upp Wallenbergs imperium.

som gör vapenaffärer med konfliktländerna,

som indirekt sponsrar isis genom att göra vapenaffärer med saudi,

som har sina tentakler i många företag(ink banker) som är knutna till finanssystemet som gynnas av en ökad befolkningsmängd.

Som har starka band och finansiella intressen med den globala finanseliten SOM LIGGER BAKOM KRIGEN!

Denna imperialistiska knähund som bär den större skulden för hur världen och Sverige ser ut.

OBS även hur SvD som ägs utav Schibsted som i sin tur ägs utav zionistiska bankerna JP Morgan, Goldman sachs och the bank of new york, hur ”journalisten” på SvD slickar sin mun brun på Wallenberg.

Köper någon detta så snälla köp en revolver och skjut mig i ansiktet. Detta var verkligen pricken över i:et på denna bekräftelse-soppa som är kopplad till ämnet flyktingar.

”Wallenberg ryter till om flyktingkrisen
– Ingen kan känna sig oberörd av det som nu sker. På Investor har vi beslutat att donera pengar direkt till hjälporganisationer.
Det säger Jacob Wallenberg till SvD Näringsliv när han för första gången kommenterar den flyktingkatastrof som nu utspelar sig i Europa.”

Annonser