image

Är det inte underbart hur bilden på pojke nr 184859596969695595 fick hela världen att helt plötsligt leka ”Batman”.

15000 PERSONER samlades vid Medborgarplatsen likt en enorm godhets-orgie för att visa att man minsann bryr sig om krigets eftereffekter. Man trängdes och svamla sitt vanliga ”titta på mig” svammel.

För att inte glömma alla dessa jävla ”kändisar” och ”politiker” som cashar in jackpot på pojkens död. Den ena efter den andra försöker studsa högt för att vi ska se vilka förebilder dessa är. Många av dom sitter på förmögenheter, har de flyktingar boende hos sig må tro? Har de ens besökt ett boende bakom kamerorna? Donerat en större summa till behövande?
Tvivlar jävligt starkt på det!

Det har helt plötsligt blivit en trend att vara ”humanitär” och samtidigt gapa högt för att visa världen att man minsann BRYR SIG!

Hur helt plötsligt började folk att dela med sig i sina statusar om hur jävla goda de varit idag och hur de relaterar pojkens bild till sina egna barn. Helt plötsligt blev flyktingar och krig prio 1, EFTER VAD!!

Barnen i Irak, Afghanistan, Libyen, Palestina, Syrien och kommande Iran har slaktats i sammanlagt hundratusentals och flera miljoner på flykt el lever i total misär än IDAG!!

Min stora fråga är VART var dessa batmans innan krigen bröt ut? Dessa 15000 och många fler som enbart tycks dyka upp när man kan bada i bekräftelsets glitter. Inte ett pip hörde man så länge bekymren var på bortaplan. Men så fort eftereffekterna landade i Europa, JA DÅ JÄVLAR vaknade godhets-narcissisterna. Sorry men köper inte detta äckliga beetende.

Hur många inlägg har inte jag och flera andra gjort de sista 10 åren där vi desperat har försökt att peka på krigen, på vad som komma skall. Var det någon som lyssnade?

Svar nej, vi blev kallade foliehattar och konspirationsteoretiker istället. Man scrollade förbi oss för att det just då inte var relevant och det fanns dessutom ingen bekräftelse att vinna på händelsen som det finns idag.

Inte en själ som gapar idag opponerade sig mot de olagliga krigen efter 9/11, tvärtom man till och med hejade på att ”nu jävlar ska Mellanöstern få”. Inte ens journalister som propagerade för krigen el ens ”kändisar” som så kärt låtsas att de bryr sig ställde sig upp mot de olagliga invasionerna och förödelsen.

Men när konspirationen väl blev till verklighet och när ETT barn fångades på den perfekta snyftbilden av SAMMA media som gjorde krigen till reality, så hakar alla på likt ett lemmeltåg. Utan att veta att samma ägare bakom den privatägda median man håller så kärt är samma finansfamiljer som skapat krigen och flyktingströmmarna för finansiella och politiska syften.

Samma media som använder pojkens död för att nästan omedelbart vinkla det mot ”diktatorn” i Syrien som råkar ligga i finanselitens intresse att plundra på naturresurser och använda landet som bas för framtida attacker. Ännu mer krig och ännu fler offer allt snyggt fintat av media. Ingen ser det för att alla dras med i den känslomässiga sörjan. Känslor= tänker ej rationellt.

Medans ni donerar er ”slant”, flaska vatten och kläder, tänk på tre saker.

1. Det hjälper tillfälligt, några veckor kanske, men fortf är krigen ett faktum och fortf är människorna på flykt. Man behandlar inte grundorsaken utan bara symptomen. Man drar ut på problemet.
Kräv politikers/finansfamiljers avgång och straffa dom för krigsbrott. Detsamma gäller media, bojkotta mainstream media och straffa ”journalisterna” för krigsbrott och för att vara indirekta folkmördare. Vägra att stödja något krig och köp inte medias ”diktator” manus. Samlas på gator och torg för att stoppa krigen och all vapenexport el affärer med krigshetsare.

2. Vilka signaler ni ger utått, där är fortf flera miljoner människor kvar i konfliktländerna. Tillskillnad från de handfulla man ”hjälper”. Får de höra om era tillfälliga lösningar och batman teater så kommer det att ännu en gång att trigga ett först till kvarn scenario och många fler barn kommer att landa i havet i ren desperation.

3. Sveriges intigrationspolitik har havererat totalt. Även om man tror på att det man gör idag är någon logisk lösning så gör det mer skada en nytta. Dels för att de som kommer hit behöver hjälp pga att de kommer ifrån destruktiva miljöer, men även för tryggheten för dom som redan bor här. Att komma från krig, gör att många enbart förstår/talar krigets språk. Det är här integrationen kommer in i bilden och skapar en bro. Tyvärr är den körd i botten och det enda som händer är att man stapplar folk på högar ute i getton och lär dom att leva på bidrag. Likt boskap där man definerar denna process med ordet att ”hjälpa”. Samhällen i Europa kommer med tiden att likna det människorna har flytt ifrån.

Jag avslutar med ett citat från en nyfunnen engagerad vän:

”Jag tycker det är hyckleri att inte bemöda sig om att ta reda på de bakomliggande geopolitiska orsakerna till att Syrien befinner sig i ett brinnande inferno just nu! Det är det minsta man kan göra om man vill hjälpa syriens folk istället för att ägna sig åt kontraproduktiv godhetsnarcissism och samtidigt håna dem som vill gå till botten med det som orsakar problemen. Det finns ingen ursäkt att vara så oinformerad i dagens läge, vi har något som heter Internet, allt finns bara ett musklick bort.”

Annonser