image

Våga inte skylla detta på SD el någon annan som är emot den vansinnes migrationspolitik som politiker, media och allt jävla segregerat ”goda” folk försöker driva fram för att klappa sig själv på axlen och för finansiella intressen.

Man gapar kom hit, få hjälp, öppna gränser, bra välfärd, gratis asyl blablabla. Och just precis där stannar det, tomma ord och tomma löften.

När dessa människor sen desperat försöker ta sig hit med livet på spel, så står varken politiker, journalister el det ”goda” segregerade folket med öppna armar redo att uppfylla det de så kärt förespråkar, nej utan man förväntar sig i vanlig ordning att de redan utsatta områden ska stå för notan. And thats it, tomma löften för att smeka sitt ego, sin karriär.

Var är özz, var är Betnér, var är Löfven, var är Malena, var är Niklas Orrenius, var är expo, var är AFA, var är researchgruppen, VAR är alla dessa jävla hycklare som drivit fram detta vansinne på andras bekostnad. Ta ert jävla ansvar och öppna era hem, dela med er av era smutsiga pengar.

Är folk helt jävla hjärndöda, ser ni inte vad som håller på att hända? Stäng av den jävla ”rasism” scannern alla har inbyggt i skallen efter all hjärntvätt av media. Använd det lilla förnuft ni har kvar.
Man håller på att skapa ett vaccum av en humanitär katastrof både på borta och hemmaplan. Sluta vara så jävla besatta av dessa tillfälliga lösningar som att ”hjälpa”, det ordets innebörd har sjunkit som en sten. Sätt press på Politiker och media att sluta propagera för krigen och att sluta göra affärer med imperialistmakterna.

SD VÄXER INTE PGA ”RASISM”, SD VÄXER PGA ALLT JÄVLA HYCKLANDE SOM BLÅSER IFRÅN VÄNSTER!!!

Annonser