image

Sluta hyckla özz. Du el någon annan från Mellanöstern hade inte gjort en tredjedel av det Sverige gör för världen idag. Det är lätt att leka hjälte och humanist i andras länder. Samtidigt som du umgås med ”kändisar” och verkar tro att hela Sverige glider på samma räckmacka som du gjort.

Du använder din ”komik” för att sitta och spotta svenskarna i ansiktet och pissa på deras land, samtidigt som du från sidan försöker uppmuntra kurdernas kamp om ett eget land. Din nationalism är ok, men svenskarnas försöker du spotta på?

Du är som alla andra Bonnier-blattar på tv, du talar det språket du gör och beter dig som du gör, för att hela din karriär och inkomst grundas på det. Därför får du medieutrymme, du förespråkar den accepterade formen av människohandel som gynnar finanseliten.

Du sitter och använder folks lidande och misär för att få likes och bekräftelse. Öppna upp ditt egna hem innan du pekar finger, besök ett flykting hem och dela med dig av din oförtjänta lön innan du öppnar munnen.

För just nu ser jag en kurdisk hycklare i jakten på status som försöker sätta munkavel på svenskarna för att de förespråkar demokrati.

Hade Kurdistan haft samma migrationsproblem som Sverige har så hade kurd-demokraterna vunnit utan att ens hålla ett val. Vem försöker du lura.

Annonser