http://www.svd.se/john-mccain-till-sverige

En av vår tids största folkmördare och krigshetsare. Denna mannen har en meritlista som får de flesta diktatorer att framstå som hudterapeuter.

Han tjänstgjorde som pilot under vietnamkriget, där han bombade civila.

Han var hetsaren bakom Balkankriget där han uppmanade Nato att förstöra Serbien med alla medel som kan tänkas. Vilket resulterade i 10 veckors bombande av civila mål. Vattensystem, värmesystem, sjukhus, skolor, markander, bostadsområden m.m

Under Irakkriget, även där på McCains order så bombade man sönder Iraks vattensystem för att systematiskt massmörda befolkningen genom uttorkning och sjukdomar.

Afghanistan, Libyen,Irak, Syrien,
många andra delar av Mellanöstern och Ukraina. Där miljoner människor har slaktats och miljoner människor är på flykt. Som än idag fortsätter. Där man sponsrar terror-grupperingar inne i länderna för att avsätta demokratiskt valda ledare och krossa länderna från insidan.

Allt detta och mycket mer ligger McCain bakom tillsammans med sina imperialist-vänner.

Är han terrorstämplad? Får vi höra om honom i skolan? Hålls minnesceremonier till alla hans offer?
Glöm det! Ni ska fokusera på Assad, Kadaffi, Saddam och många andra genom historien som varit ett hot mot finanselitens intresse.

Observera två saker här:

1. Hur media och politiker tar emot honom med öppna armar. Samma media och politiker som ägs av finanseliten, som delar gemensamma intressen med McCain och hans arbetsgivare.

2. Hur folk idag är formade till att tro att dessa gubbar i kostymer är hjältar och värnar om ”demokratin. Vart de än går i väst så hyllar man dom som gudar. Utan att faktiskt inse att man avgudar den ”hitler” som man konstant tjatar om i andra fall.
Vi är så fokuserade på 30-talets händelser att ingen tycks se hur vi idag lever mitt i en värre tidsperiod och tillåter det att hända med glädje.

The power of the media.

Annonser