image

Rasism= förhindra kritik mot finanselitens Globaliserings agenda. Medans man plundrar folks hemländer så distraherar man dom här, med bidrag och minoritets-förmåner och därmed lurar in dom i finanssystemets kedjor. Där finanskultur”mångkultur” fyller på mer sand i skuld-timglaset som redan är fullt med sprickor.

Islamofobi= förhindra kritik mot radikala muslimer som används av eliten som polariseringsverktyg mot folket och som man vill hetsa igång mot väst för att rättfärdiga krigen. Samtidigt som islam idag används som skrämseltaktik för att erbjuda mer kontroll/”säkerhet” och bevakning i utbyte mot rättigheter och friheter.

Homofobi= förhindra kritik mot hbtq/femenism som även där används som polariseringsverktyg av eliten för att splittra folket och skapa konflikt. Mer minoritetsmakt samtidigt som man täpper till truten på majoriteten. En garanterad explosion.

Antisemit,favoriten:)= används för att förhindra kritik mot ”Israel”, zionism, finanssystem, finanselit och media. Zionism gömmer sig med glädje bakom judendomen och ”goda”ideologier men även bakom minoriteter och på så sätt kan de driva fram sin agenda. På botten tror alla att de kämpar för något bra, men toppen gnider man sina händer och skrattar högt.

Genialt!

Annonser