image

Vilka är då clownerna som medvetet/omedvetet driver bankernas agenda. Enligt min mening:

30% De som tjänar på det, ekonomiskt och karriärmässigt. Här finner man statister ”politiker” som talar det språket finansfamiljerna talar och på så sätt gör karriär och betraktas som framgångsrika, se på var Reinfeldt och Borg är idag. Därför har ni den senaste tiden sett helt absurda utspel av politiker från olika partier, de följer helt enkelt ett manus. Vill de vara kvar så måste de lyda. Men även normala människor vars jobb/inkomst är knutna till det ämne som är på menyn..
Samma gäller repeterare ”journalister”, de skriver det de beordras att hålla sig till, vill de få en chans att synas el få stå på scen och ta emot nonsenspriser så ska de lyda finansfamiljerna som äger den media repeterarna ofta jobbar på. Deras enda uppgift är att hela tiden forma samhället efter finanselitens intressen. Finanselitens intressen hålls skyddade genom rena lögner och vinklade artiklar. Utan media hade inte de olagliga vinstdrivna krigen varit ett faktum och likaså flyktingströmmarna, glöm aldrig det. I denna kategori hittar ni även mindre pjäser som tex Bert Karlsson och andra privata aktörer som vill äta av pajen. Men även nyexaminerade ”Lisa” som vill sikta på chefsjobb och därför dansar den melodi som samhället idag accepterar, nämligen nickedockans melodi.

30% De som bort långt ifrån ”problemen”. Jag borde kanske slå ihop denna med den ovan och den nedan eftersom de ofta går hand i hand. Folk som bor i skogen, övre medelklass/överklass områden el annan typ av segregerad miljö utan bekymmer.

30% bekräftelsesökande/hycklare. Eftersom samhället idag är skuret efter en mall som alla måste hålla med om för att få bli accepterade och få en chans till att tjäna sitt levebröd. Så betyder det att många lägger en mask på som talar emot det de egentligen tycker, man vill passa in helt enkelt. Därför har hycklandet aldrig varit större i vårt samhälle. De som går i fronten lever inte som de lär och det i sin tur har smittat hela samhällsstrukturen att agera därefter. I denna kategori hittar ni artister, kända media-profiler som förespråkar argument de inte ens är bekanta med. Här hittar ni folk som smetar in sig i mensblod och twittrar om det, folk som filmar allt ”gott” de gör så att världen kan se hur godhjärtade de är, Folk som tar på sig en V för vendetta mask och tar massa coola ”titta på mig” bilder, ”politiker” som ber andra öppna sina hjärtan men själva inte ens donerat en krona till behövande, ”journalister” som sitter i sina trygga orter och pekar finger på andra, invandrare som gapar ”jalla jalla Sverige åt alla” men som aldrig någonsin skulle förespråka detta i sina egna hemländer. Musikartister och skådisar som byggt sin karriär på att leka falska goda profeter.

10% genuint goda människor som helhjärtat brinner för att hjälpa de svaga. Problemet är att dessa är så korkat naiva. Därför även om det kanske inte är schyst så kallar jag dom för ”nyttiga idioter”. Jag menar hur svårt är det att läsa båda sidorna av sagan innan man ”tar upp kampen”. Man faller för ytan och tror att hela världen är lika självklar och fredlig som ens egen vardag. Här finner vi AFA och liknande grupperingar, men även vanligt folk som vill ”kämpa för det goda”. Tragiskt att man är så lättköpt, så naiv att man omedvetet jobbar emot det man egentligen står för. ”Rasism” är och förblir vänsterns kadaver. De jagar sin egna svans.

Många av dessa har själva aldrig besökt ett flyktingboende el ens erbjudit boende. I detta hycklande samhälle är ”godheten” ett 7-16 jobb, därefter går de hem och hänger av ”godhets” kappan för att återgå till sin bekväma och trygga vardag samtidigt som man smeker sitt ego, medans andra får stå för notan.

Hela samhällsstrukturen idag handlar om karriär och bekräftelse. De som får komma till tal och de som syns mest är dom som talar systemets språk. Ett hycklande paradis som drivs fram genom den privatägda median.

Annonser