image

Svensk invandrings och integrationspolitik är kört i botten och liknar en cirkus pga. att den inte är grundad på medmänsklighet, utan den grundas på ren business. En viktig faktor i det skuldbaserade korrupta banksystemet. Har det aldrig slagit er, varför skulle gubbar/kvinnor i kostym vara så engagerade i frågor som de på en daglig basis bakom rampljuset aldrig ser el ens bryr sig om? Logik gott folk logik, svaren finns rakt framför näsan på folket, men alla är så förblindade av partier, ideologier och medias lögner, ingen tänker logiskt längre utan alla dras med i känslosvamlet. Invandring och flyktingpolitiken drivs idag fram av olika skäl. Givetvis är det den övre finanseliten som ligger bakom detta och inte bara i Sverige, utan överallt där det skuldbaserade finanssystemet har slagit sina rötter, därför ser många delar av världen ut precis som Sverige gör idag(läs gärna tidigare inlägg om finansfamiljerna). De främsta skälen idag är:

1. Man använder nämligen invandringen som en pelare för att jämna ut bankernas skapande av låtsas pengar utan uppbackning. Bankerna har i mycket lång tid tryckt ut så kallade ”fiatpengar”. Nämligen pengar utan balans el uppbackning. Därför krävs det olika faktorer för att hålla detta korrupta system i rullning och även ett välskrivet manus för att hålla massan distraherad från att sätta just fokus på finanssystemet. Så länge man fyller på med folk så kan man fortsätta balansera ut skapandet av pengar utan uppbackning och skapa ännu mer pengar av luft. På så sätt förhindrar man en hyperinflation, där får aldrig finnas för lite folk och för mycket pengar i rullning. Mer folk=mer lån, konsumtion, skuld, ränta, avbetalningar, bidrag osv. Med andra ord man köper lite mer sand till ett timglas som redan är dömt att spricka. Banksystemet har nått sin skuldmättnad och nu lever man på lånad tid. Dessutom så kan man fortsätta sparka på den så kallade ”arbetarklassen” genom att lönedumpa och kväva ut svenskarna från sina jobb i utbyte mot finanskultur”mångkultur” som gör jobbet för en tredjedel av priset. Vilket gynnar företagen som i sin tur ligger i finanselitens intresse. 

2. Globaliserings-agendan, nämligen att förvandla världen till en outbildad mixad vinstmaximerande girig sörja. Först och främst måste man riva alla nationalstater, det får varken finnas någon regering el folk som är utbildade nog att opponerar sig mot finanssystemet. Det motståndet krossar man enkelt genom att använda vänstern och förklä agendan med ”antirasism”, ”förtryck”, ”hatbrott” och ”öppna gränser”. I väst/öst krossar man nationer genom att först och främst sätta enorm fokus på minoriteter och på så sätt låta majoritets befolkning hamna i skuggan. Man byter helt enkelt ut landets struktur, kultur och funktion. Samtidigt som man målar ut landets majoritet som privilegierad ondska, till den grad att de själva går runder och tror på det. Processen går långsamt och ofta genom subtila budskap propagerat av media. I de länder där finanskultur ”mångkultur” och Pride flaggan har störst inverkan, kan ni vara säkra på att finansfamiljerna styr med järnhand. Man försätter nationer i en sorts identitetskris där folket växer upp identitetslösa utan kännedom om varken kön, kultur el historia och på så sätt blir de en enkel måltavla för bankernas system. Detta gör man enkelt genom kulturmarxism, feminism, finanskultur ”mångkultur” samt Hbtq-folket. Det började med ”fjantiga” saker som pepparkakor, men se vart vi står idag. Ingen nationalsång, ingen sång i kyrka, halalmat med tvång, förtur på jobb om man är av annan färg osv. Även företagen och media spelar detta brilliant. I media förvrängs artiklar och enorm fokus på ”rasism” och ”förtryck” medans brott mot svenskar nämns som en liten notis el skrivs på det sätt att gärningsmannen blir till ett offer. Företagens reklamer är fyllda med ”finanskultur” och minoriteter, men även filmer från finansfamiljernas propagandamaskin nr 1 Hollywood uppmuntrar man hela tiden subtilt minoritetsmakt och Hbtq propaganda. Samtidigt som man glorifierar våld, sex och annat ytligt trams genom film, musik och artiklar för att hålla folket paralyserade och självupptagna. Den röda tråden är som denna blogg, kristallklar!

3. Konflikt!, Genom att hela tiden hålla folket i konstant konflikt med varandra så är det aldrig någon som tittar uppåt i hierarkin. Frustration och ilska leder ofta till att man impulsivt pekar neråt. Att peka uppåt kräver för mycket tänkande ”konspirerande” och fokus. Så länge elden hålls levande mellan minoriteter och landets majoritet, så kan finansfamiljerna fortsätta driva fram sin vinstmaximerande globaliserings agenda. Målet är att hela tiden hålla borta svenskarna från att enas som ett folk och en nation. Nationalism är banksystemets och finansfamiljernas mardröm. Därför har de genom media lyckats förknippa nationalism med rasism.

Denna finanskultur döps om genom vänstern till ”mångkultur”. Finansfamiljerna är de enda som känner till den verkliga agendan. Efter den nivån är allt på ”a need to Know basis”. De som tar över härifrån är hycklare, repeterare ”journalister”, statister ”politiker” och nyttiga idioter. Folk som vill göra karriär och få lite bekräftelse på kostnad av människors misär. Man använder parollen ”alla lika alla olika” och spelar ut ”rasistkortet” så fort någon ser det självklara. Nämligen att Sveriges integration och flyktingpolitik är kört i botten och som idag drivs av ren business och inte i någon form av medmänsklighet.  Man vallar hit folk likt boskap från andra länder och sätter dom på högar ute i getton. Man tar deras mänskliga värde ifrån dom och kallar det för att ”hjälpa”. Man distraherar dom med bidrag/förmåner och massa skitsnack samtidigt som finansfamiljerna genom krig och vapenexport plundrar människors hemländer för att senare erbjuda ”generösa” återbyggnings-lån. Det sätts enorm fokus på tillfälliga lösningar som flyktingboenden, som gynnar den övre eliten istället för att fokusera på att stoppa krigen och låta folket leva i harmoni i sina egna hemländer.

Eftersom integrationen är som en punkterad lunga så drar det med sig enorma problem. Då inte enbart de oskyldigt behövande söker sig hit, utan minst lika många som är här för allt annat än att söka hjälp. Man är så förblindad av ord som ”främlingsfientlighet” att man glömmer bort ett ännu verkligare problem, nämligen fientliga främlingar. Man får inte glömma bort att majoriteten av de som tar sig hit, ofta kommer från kvinnoförtryckande våldsamma krigsmiljöer/kulturer, där snyggaste bilen, aggressivast humör och mäktigast familjen styr. En primitiv miljö som påminner om djurens värld, ett schimpansbeteende helt enkelt. Det är här integrationen skulle ha förvandlat dessa primitiva människor till ett civiliserat folk, om det nu fanns en fungerande integrationspolitik. Istället tar man primitiva människor från destruktiva miljöer och slänger in dom i svenska civiliserade samhällen, resultatet? Det är så kristallklart att man snart börjar gråta när folk inte ser det uppenbara. Gängkriminalitet på en nivå som Sverige aldrig tidigare skådat, enligt senaste polisrapporten är 59 områden i Sverige laglösa där polisen helt tappat kontrollen, Sverige toppar listorna världen över gällande våldtäkter och gruppvåldtäkter, skottlossningar mellan barn och tonåringar på allmän plats, handgranater kastas som godisregn mot oskyldigt folk osv. Men skit i det, vi skyller på för långsamt bredbandsutbud, fattigdom el varför inte vädret. För enligt marxism-vänstern är felet allt och allas förutom individen i fråga. Bonniermedia försöker desperat hålla locket på med vilseledande artiklar och rubriker, för att inbilla svensken att allt är under kontroll och att finanskulturen går galant. Där man använder Bonnierblattar likt Özz, Timbuktu och David Batra för att intyga svenskarna att så här underbar är finanskultur, ett rent skämt och en ren jävla bluff. Den som vill se finanskultur in action åk till en av de 59 orterna el vänta fem-tio år till så kommer det snart att bli hela Sveriges problem. Sverige är en fristad för kriminella och snart liknar Sverige våra hemländer, allt annat än civiliserat.

Alla vill idag bekämpa denna enorma ballong ”rasism”, när verkligheten är att rasism och fascism är inget annat än vänsterns kadaver. Man driver fram en helt ologisk politik som egentligen kanske hade funkat om 1000 år. Som varje gång slutar i utanförskap, missförstånd, förakt och folkmord. Homo sapiens är idag för primitiv och egoistisk för att det ens skulle fungera. Jag med vill tro på en värld utan gränser där alla kramas och äter våfflor. Om vi nu är på väg dit så kommer det att ske naturligt, inte genom att tvinga in samhället till finanskultur och utan gränser, när man knappt klarar av att hålla fred på ett bostadsområde. De religiösa och kulturella skillnaderna är för dominerande och för trångsynta för att ens vilja sammarbeta. 

Jag brukar använda kaffemaskins-principen. Där kannan representerar Sverige, filtret representerar integration/språk/anpassning, kaffet utlänningar och vattnet svenskarna. I en sund invandring/flyktingpolitik så går kaffet sakta ut genom filtret med hjälp av vattnet och blandas ut fint och jämnt i kannan. I dagens invandring/flyktingpolitik så har man tagit bort filtret och häller kaffet rakt ner i kannan utan som helst hjälp av vattnet. Det bara ligger där som en enda stor klump och man hoppas att någon dag kommer den klumpen bli drickbar. Vilket är ren jävla nonsens eftersom man fortsätter fylla på med kaffe i samma kanna år efter år.

Finanskulturs-molnet har börjat dra sig över de lite finare områden nu med. Vilket betyder att snart är motståndet så pass starkt att det kommer explodera med full kraft utan att ens vilja diskutera längre. Det kommer bli radikala lösningar till ett enormt problem. Vänstern kommer återigen att ställa mänskligheten inför en total slakt. Deras hycklande och helt absurda politik som de drivit fram, har skapat en vulkan av förakt, utanförskap, ”förtryck”, kriminalitet, offerkofta, ”rasism” osv. En vulkan som kokar av ilska och det enda som hindrar den från ett vansinnesutbrott är nämligen den lilla vinkork kallad ”finanssystemet”. När systemet havererar, när ”pengarna” slutar tysta mun, vilket jag lovar er kommer att hända, så kommer denna vulkanen att skaka om hela samhället och Sverige kommer att förvandlas till ett rent helvete att leva i. Jag har sett utvecklingen och följt den i många år, ni har ingen idé om vad som väntar under ytan.

Även om man kan känna lite obehag av det som syns i media trots att media desperat försöker hålla locket på, så är detta bara toppen på isberget av det som komma skall.

Annonser