Man skulle kunna beskriva det politiska klimatet i Sverige som ett avloppssystem, där rören skiljs åt två håll, höger el vänster. Men fortfarande är rören kopplade till en och samma toalettstol där finansfamiljerna och den övriga finanseliten släpper sitt skit, spolar och vips så är skiten i rullning. Vart skiten flyter beror helt enkelt på syftet.  Vill man tex skapa en ideologi som krossar kärnfamiljen och ställer kvinna mot man, samt lurar kvinnan till att strunta i familj och satsa på karriär för att senare bli en tillgång åt bankerna, så går man via vänstern. Man målar ideologin rosa och använder ord som ”jämlikhet” och ”solidaritet”, eftersom svenskar är mycket svaga för just dessa ord.   Vill man tex strama åt regler och uppmuntra en polisstat så spolas den till höger, där man spelar på folkets rädsla och frustration. Oavsett så sköter media det mesta av jobbet samtidigt som finansfamiljerna finansierar ideologierna.  Med andra ord är ”höger/vänster” illusionen en fasad för att folket ska få känna att de har något att säga till om, en form av valmöjligheter/frihet, mer känt som det mest använda ordet under 2000-talet, nämligen ordet ”demokrati”. Ett ord som blivit till ett slags grönt ljus för plundring.  Sverige har så klart sin egen finanselit på ett mer lokalt plan. De som haft störst inverkan på svenskarna och Sveriges utveckling är utan tvekan:

Wallenberg, den mäktigaste av alla finansfamiljer i Sverige. ca 40% av börsen är Wallenbergföretag, dom styr över 2000 miljarder kr. Deras tentakler sträcker sig över många etablerade stora företag och även banker. Att de kan påverka det politiska planet har de bevisat mer än en gång, tex Saudi affären. Byggde sitt imperium genom att blåsa tändstickskungen Ivar Kreuger på sin förmögenhet. Ivar i vanlig ordning råkade begå självmord, här startade den lågan som kom att bli starten på Wallenbergs imperium.

Bonnier: Denna familj totalt dominerar media, litteratur och kultur. De äger ca 30-40% av Sveriges media. Vilket betyder att de håller folkets åsikter och tankar i en rak linje.  Äger bl.a. TV4, DN, Expressen, GT, Sydsvenskan, SF, Bonnier bokförlag och många fler. Delägare av TT tillsammans med Schibsted. Deras tentakler sträcker sig även långt utanför Sveriges gränser.  Detta är en av medie-gudarna som svenskarna ber till för ”kunskap” och ”världsbild”. Vilket förklarar varför svenskars åsikter ofta är ganska snarlika varandra och mycket ofta enkelriktade och begränsade.

Schibsted: Ägs bla av Goldman Sachs, JP Morgan och The bank of New York.  Den andra medie-guden i propagandakriget som sätter svenskarnas förnuft i koma. Äger bl.a. Aftonbladet, Svenska Dagbladet, 35% av Metro, blocket.se, Sandrewmetronome och många fler. Delägare av TT tillsammans med Bonnier.

Att en tidning är blå, röd, liberal el konservativ har lika stor betydelse som partipolitiken i Sverige, nämligen noll. En illusion för att distrahera det sunda förnuftet och hela tiden ställa folket inför kontrollerade valmöjligheter. Allt styrs av en och samma finanshand.

Wallenberg må vara störst, men Bonnier/Schibsted har utan tvivel mest inverkan på samhället, pga. makten över media och litteratur som i sin tur programmerar massan.   Även om det finns ett fåtal aktörer till, så räcker det med att man fokuserar på just dessa tre. Det som knyter dom samman är det skuldbaserade finanssystemet. Vilket betyder att deras intressen är att expandera, kontrollera och vinstmaximera. Genom att dominera finans och media så håller de folkets levebröd och åsikter i ett järngrepp.

Detta betyder även att de kan styra det politiska planet hur de än behagar. Genom kontroll av media kan de enkelt sätta ljus på det som är av intresse och mörker på det som hotar deras intressen.  Genom kontroll av finans kan de enkelt proppa truten full av pengar och förmåner till valfri politiker/journalist/ideologi för att dansa efter deras melodi. Även i värsta fall kväva folket till tystnad genom att tex hänga ut individen i media med div stämplar el att strypa åt levebrödet.

Den svenska finanseliten är starkt allierade med den globala finanseliten. Här dyker namn som Rothschilds, Rockefeller, JP Morgan, Goldman Sachs, Lehman, Warburg  osv upp. Om ni ser hur mycket makt och resurser Sveriges lokala finanselit har, så kan ni bara föreställa er den globala finanselitens makt-nivå. Banker, läkemedelsbolag, GMO, vapenindustrin, oljeindustrin, media, ”revolutioner”, krig, politiska mord, ”terrorism”, precis allt som är av betydelse för deras expansion och förmögenhet. Finanseliten världen över träffas bl.a. på Bilderbergmötet för att utbyta idéer och strategi. Även om jag personligen tror att Bilderberg är mer en kuliss för att mätta massans uppvaknande. Dessa familjer och personer träffas nog på helt andra ställen och under helt andra omständigheter.

Det finns inte ett krig, ideologi el en ”revolution” som fått utrymme i mainstream media som de inte varit en bidragande faktor bakom. Men i den privatägda median så målas allting upp till dessa familjers fördel. Vilket är ganska självklart om man nu vill värna om sina intressen.  Hade jag ägt en falafelvagn och samtidigt ägt en tidning, så givetvis kommer jag driva fram min falafel genom min tidning. Svårare än så är det inte. Därför är media snabbt i farten med att svartmåla när bankerna har satt sikte på ett land som ska plundras och bindas till det skuldbaserade finanssystemet. Och alltid är rubrikerna nästan identiska, oavsett vilken mainstream media källa man väljer. Där offret blir förövaren och vise versa.

Strukturen är precis den samma som Sveriges finansfamiljer. Där man genom dominans av finans och media kan driva fram sin vinstmaximerande imperialism. I klarspråk så betyder det att dessa familjers intresse är att knyta världen till det skuldbaserade finanssystemet, kedja fast folket/nationer till skulder, räntor samt att hålla massan ignorant och upptagna genom media/Hollywood och polariserings trams.

Vill man göra karriär och passa in så är det bara till att tala systemets språk. Ifrågasätt aldrig, agera nickedocka, tro på media, på med offerkoftan, höger el vänster, slava, konsumera, låna och dö. Med andra ord stanna kvar i avloppssystemet. Vi är många som hittat ett litet hål ut från avloppet, tvättat av allt skit vi hjärntvättats till och rebootat sinnet. Tyvärr springer vissa av oss in i ett nytt avloppssystem och tror att det är lösningen el vänder sig till kontrollerade oppositioner. Men inte alla, och det går mycket fort nu med uppvaknandet, i takt med medias lögner och hycklande politikers svek så börjar folket att se ett mönster, bättre sent än aldrig:) Finanssystemet har nått sin skuld-mättnad och lever idag på lånad tid. Avloppssystemet är så fullt av sprickor och vattnet forsar ut från sprickorna där man desperat försöker tejpa med silvertejp i hopp om att köpa lite mer tid och undvika en total kollaps. Men när det händer så kommer avloppet med allt sitt skit att smälla folket rakt upp i ansiktet. För det enda som håller folket i schack är att alla får sina smulor på kontot en gång i månaden i form av bidrag och löner, vilket inom snar framtid kommer vara som bortblåst.

Gör som jag, förbered er för det värsta. Samla förnödenheter och gör vad som krävs för att hålla era nära och kära trygga. För jag lovar er med all säkerhet att mycket mörka moln är på väg mot Sverige.

Annonser